موارد مصرف لوله پلیکا:
موارد مصرف لوله پلیکا: • انتقال فاضلابهای خانگی.
• کاربردهای شهری و صنعتی.
• شبکههای آبرسانی تحت فشار.
• پوشش کابلهای شبکه برق و نیرو.
• پوشش کابلهای مخابراتی.
معرفی انواع لوله پلیکا
لوله پلیکا را بر اساس فاکتورهای مختلفی مثل سایز و مقدار مقاومت تقسیم بندی می کنند. به همین دلیل، آشنایی با انواع این لوله در زمان خرید، ضروری است. به طور کلی، انواع لوله پلیکا به شرح زیر است:
انواع لوله پلیکا بر اساس اندازه: 20- 25– ۳۲ – ۴۰ – ۵۰ – ۶۳ – ۷۵ – ۹۰ – ۱۱۰ – ۱۲۵ – ۱۶۰ – ۲۰۰ – ۲۵۰ – ۳۱۵ – ۳۵۰ – ۴۰۰ – 500 – 630 و … . البته باید یادآوری کنیم سایز و اندازه این لوله بر اساس واحدهای مختلفی مثل اینچ، میلی متر و سانتی متر، محاسبه می شود.
انواع قطر و سایز لوله پولیکا بر اساس اینچ: 2/1- 4/3- 4/11- 2/11- 2/21- 2- 3- 4- 5- 6- 8- 10- 12- 14 و 16
علاوه بر سایز، لوله پلیکا را بر اساس فنی نیز طبقه بندی می کنند که عبارتند از:
لوله پلیکا با مقاومت ضعیف:
این نوع لوله پی وی سی یکی از رایج ترین و پرمصرف ترین لوله های موجود در بازار است که در سایزهای استاندارد، تولید می شود. با توجه به اینکه این نوع لوله پولیکا، مقاومت ضعیفی دارد معمولا از آن در تهویه هوا و بخش ناودانی اماکن مسکونی استفاده می شود.
لوله پلیکا نیمه قوی:
این نوع لوله پلیکا از نظر تحمل فشار، قوی تر از نمونه قبلی است. به همین دلیل، معمولا در بخش های ساختمانی و به عنوان محافظات ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند.
لوله پلیکا قوی:
با توجه قدرت و مقاومت بالای این لوله در برابر فشار، از آن در کارخانه های بزرگ، به منظور انتقال اسید و باز و همچنین محافظت از کابل های برق استفاده می شود.
قیمت انواع لوله پلیکا
با توجه به پرکاربرد بودن لوله پلیکا بهتر است قبل از خرید، با انواع آن آشنا شوید. چرا که این انواع، یکی از مهمترین عوامل موثر بر قیمت لوله پلیکا هستند. بنابراین اگر می خواهید بدانید قیمت لوله پلیکا چگونه محاسبه می شود باید بدانید که این لوله در انواع مختلف، اعم از لوله پلیکای قوی، نیمه قوی و معمولی، فاضلابی، لوله پلیکای کشاورزی، هواکشی، پودری، برقی، گرانولی و مخابراتی تولید می شود که هر کدام از آن ها کاربرد خاص خود را دارند.