فروش ویژه

اتصالات گالوانیزه

خانهاتصالات گالوانیزه

اتصالات گالوانیزه چرا و چگونه ساخته می شوند؟

اگر لوله‌ های فولادی و آهنی در محیط های مرطوب قرار گیرند، بعد از مدتی دچار پوسیدگی و زنگ زدگی می ‌شوند. برای جلوگیری از این موضوع و همچنین مقاوم کردن اتصالات و لوله ‌ها، از فرایند گالوانیزاسیون استفاده می کنند. برای این امر اتصالات فولادی را در مخزنی از فلز روی مذاب غوطه ‌ور و در مرحله بعدی آنها را سرد می ‌کنند تا روکش روی، بر روی اتصالات تثبیت بشود. دلیل استفاده از فلز روی این است که با قرار گرفتن این فلز روی سطح دیگر فلزها می ‌توان از پوسیدگی و خوردگی جلوگیری و آنها را در برابر هر گونه تنش و فشاری مقاوم کرد.

این روش در سال ۱۷۷۲ میلادی ابداع و با گذشت زمان دچار تحولاتی شد تا این که روش گالوانیزاسیون گرم که در آن روکش روی، به شکل محکم ‌تری بر روی فلز قرار گرفت، گسترش یافت. همین عامل باعث شد که از این روش به عنوان یک روش رایج برای بالا بردن استحکام اتصالات استفاده شود و اتصالات گالوانیزه رواج یابند.

یک نکته مهم که در زمینه گالوانیزاسیون باید مورد توجه قرار گیرد این است که فلز مورد استفاده برای گالوانیزه کردن اتصالات نباید هیچ ناخالصی داشته باشد زیرا در صورت عدم رعایت این مهم، مواد به درستی جذب فلز نمی شوند و زمان کوتاهی بعد از این فرایند، زنگ زدگی یا خوردگی مشاهده خواهد شد.

اتصالات گالوانیزه چرا و چگونه ساخته می شوند؟

همان طور که پیش تر ذکر شد، اتصالات گالوانیزه لوله به این دلیل که یک روکش گالوانیزه روی سطح شان دارند، دارای مقاومت بیشتری در برابر زنگ زدگی و خوردگی هستند و میزان آسیبی که از مواد شیمیایی می بینند نسبت به اتصالات معمولی، بسیار کمتر است. همین موضوع باعث شده که صنایع مختلف، استفاده از انواع اتصالات گالوانیزه را ترجیح دهند زیرا استفاده از این اتصالات به مقاومت بیشتر سیستم های لوله کشی کمک می‌ کند.

خرید اتصالات گالوانیزه

به طور کلی اتصالات گالوانیزه را می توان به دو دسته سیاه و سفید تقسیم کرد که از انواع گوناگون آنها در صنایع مختلفی مانند صنایع نفت و گاز، انتقال سیالات و … استفاده می شود.

اتصالات گالوانیزه
اتصالات گالوانیزه

انواع اتصالات گالوانیزه

اتصالات گالوانیزه به طور کلی به سه دسته رایج اتصالات جوشی، اتصالات دنده ای و اتصالات فلنج دار تقسیم می‌شوند. اتصالات جوشی نوعی از اتصالات می‌باشد که از طریق جوشکاری به هم وصل می‌شوند. اتصالات دنده‌ای نیز از انواع اتصالات فلزی گالوانیزه می‌باشد که مهم‌ترین محدودیت آن در سایز و اندازه‌های آن می‌باشد که معمولا در حدود 10 تا 12 سانتی‌متر تولید می‌شوند. یکی دیگر از انواع اتصالات در لوله‌های گالوانیزه، اتصالات فلنج دار است که معمولا از جنس چدن می‌باشد و وصل کردن آن به سر لوله به صورت دنده‌ای یا جوشی انجام می‌شود. اتصالات در لوله‌های گالوانیزه علاوه بر این دسته‌بندی‌ها دارای انواع دیگری مانند مغزی گالوانیزه، مهره ماسوره، بوشن، سه راهی، فلنج، زانو، چپقی، تبدیل و درپوش می‌باشد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

قیمت اتصالات گالوانیزه را نمی‌توان به طور دقیق اعلام کرد؛ زیرا عوامل مختلفی وجود دارند که در قیمت این اتصالات اثر می‌گذارد. یکی از این عوامل، نوع ساخت اتصالات می‌باشد که به دو صورت مانیسمان و درزدار تقسیم می‌شوند. به اتصالات مانیسمان، اتصالات بدون درز نیز می‌گویند؛ زیرا در بدنه آنها هیچ گونه درز و خط جوشی دیده نمی‌شود. نوع عمل گالوانیزاسیون نیز از عوامل تاثیرگذار در قیمت این اتصالات می‌باشد که به صورت سرد و گرم انجام می‌شود. علاوه بر این موارد، نوسانات داخلی بازار ایران و وارداتی بودن آنها سبب می‌شود که قیمت این اتصالات ثابت نباشد. فروش اتصالات گالوانیزه

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری

تماس تلفنی